2392071243 & 2375081326 Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη & Νικητή , Χαλκιδικής infosioutis@gmail.com

ΣΙΟΥΤΗΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ


 

Η εταιρεία Σιούτης Δομικά Υλικά Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών με επιτυχία εδώ και τριάντα χρόνια. Ο ιδρυτής της Σιούτης Δημήτριος, Πολιτικός Μηχανικός και εργολήπτης Δημοσίων Έργων, έχοντας αίσθημα ευθύνης για άρτια δομημένες κατασκευές  που σέβονται  τον πελάτη  και τα χρήματα που επενδύει, προσφέρει λύσεις αντάξιες των προσδοκιών σας.

Σας εξυπηρετούμε από την έδρα μας, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης όπου μπορούμε να καλύψουμε της απαιτήσεις της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών καθώς και από το υποκατάστημα μας στη Νικήτη Χαλκιδικής  που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλο το νομό Χαλκιδικής.

Τα καταστήματα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την κατασκευή, επισκευή και ανακαίνιση όλων των δομικών κατασκευών. Σ'έμάς θα βρείτε προϊόντα από τις γνωστότερες εταιρείες δομικών και άλλων υλικών.Το προσωπικό μας είναι πλήρως ενημερωμένο με τα σύγχρονα δομικά υλικά και τις τεχνικές δόμησης του σήμερα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00 - 18:00 | Σάββατο: 07:00 - 15:00
 Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, από την επιλογή των υλικών τελευταίας τεχνολογίας, την ενημέρωση σας για κάθε κατασκευαστική εργασία,τη μελέτη του χώρου σας μέχρι και τη σύσταση κατάλληλων τεχνικών συνεργείων για τη καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση των εργασιών σας.

Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των προιόντων και των υπηρεσιών μας για τη καλύτερη,ταχύτερη, συνεπή και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, με στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελατες μας που έχουν γνώμονα το σεβασμό,την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

 


Δομικά Υλικά? Στηριχτείτε πάνω μας!